Terug

Verzenden & retourneren

Wilt u zeker zijn van een uitgebreide keuze en beschikbaarheid, plaats dan uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij kunnen uw keuze dan direct vastleggen. Leveranties geschieden zolang de voorraad strekt. De levertijd wordt in overleg met u bepaald.

Verzendkosten

Aantal pakketten  Verzendkosten op 1 afleveradres
1 Pakket  €10,00
2 Pakketten  €16,00
3 Pakketten  €23,00
4 Pakketten  €30,00
5 - 29 Pakketten  €45,00
30 - 60 Pakketten  €59,00
61 Pakketten en meer  Franco

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw

Zekere levering

Landelijke transporteurs verzorgen de uitlevering van de pakketten. Houdt u er rekening mee dat door weers-, verkeers- en andere omstandigheden onvoorziene vertraging kan ontstaan. Laat daarom de pakketten altijd een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren. De laatste jaren worden veel pakketten in de 1e week van december uitgeleverd.

Uiterste besteldata

  • Voor levering voor 1 december is de laatste besteldatum 12 november 2018
  • Voor levering voor 14 december is de laatste besteldatum 23 november 2018

Bestellingen welke later worden geplaatst dan bovengenoemde data, worden onder voorbehoud van beschikbare voorraden in behandeling genomen. De bestelling wordt door ons geaccepteerd als de orderbevestiging getekend retour is ontvangen.

Transport- en afleverservice 

Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd. Bereikbaarheid met grote vrachtwagens vraagt vaak om voorinformatie. Voor de chauffeur is het essentieel te weten hoe en waar geparkeerd/gelost kan worden. De chauffeur mag alleen afleveren op het opgegeven adres. Wijzigingen in het afleveradres, intern transport etc. zijn vooraf bespreekbaar. Laat dus alle bijzonderheden inzake uw afleversituatie weten. 

Individuele verzending aan huisadressen

Indien u kunt pakketten rechtstreeks bij uw relaties of personeel wil laten bezorgen verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen via +31 (0)85 0640 670

Retourneren

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »