Terug

Online Keuzeconcept

Met het online keuzeconcept van KoopKerstpakketten.nl kunnen uw medewerkers en/of relaties via een persoonlijke website kiezen uit trendy cadeaus, spannende belevenissen en de leukste cadeaukaarten. Al vanaf €5 per medewerker, exclusief transportkosten, kunt u gebruikmaken van het online keuzeconcept.

De webshop is uitsluitend met een inlogcode te benaderen. Deze inlogcode wordt op aanvraag gegenereerd in een Excel lijst. Deze lijst wordt dan naar u gemaild. Op de homepagina van de webshop kan deze code ingevuld worden. 

De inlogger komt daarna binnen op een speciaal door u ontworpen site. De pagina is opgemaakt in uw kleuren en bevat uw logo. Een welkoms boodschap kan ook in de webshop geplaatst worden. De pakketten/geschenken worden met omschrijving overzichtelijk getoond, zodat er ook via de smartphone of tablet gemakkelijk gekozen kan worden.

U kunt wekelijks een update aanvragen van de bestellingen die gedaan zijn en zo ook de opmerkingen lezen die eventueel geplaatst zijn. Voordat de site in gebruik genomen wordt, krijgt u de mogelijkheid om alles in alle rust door te nemen. 

Na uw akkoord wordt de site van de testmodus gehaald en kunt u de inlogcodes toewijzen. Tegen nader te bepalen handelingskosten kunnen de inlogcodes ook op een andere manier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld door de codes af te drukken op een kerstkaarten of samen te voegen in een persoonlijke brief om vervolgens te verzenden naar de huisadressen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het online keuzeconcept van KoopKerstpakketten.nl? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 0210 876

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »